EXHIBITION di PWTC

12:51 am

Halo-halo... kita berjumpa lagi dalam  blog budak little yang boleh diertikan sebgai budak yang tidak memiliki tahap ketinggian yang tidak dapat mencapai standart yang telah di tetapkan, hehehe . =P. Ok stop dari merapu budak ngek !. Fokus pada tajuk kita pada kali ini. Pada hari sabtu dan ahad minggu lepas, bertempat di PWTC telah berlangsung Exhition atau pameran untuk student2 architecture dari IPTA dan IPTS. Bukan setakat student architecture sahaja yang membuat exhibition, malah banyak syarikat antaranya syarikat perabot, perumahan, dan  kelengkapan dapur turut menjayakkan exhibition tersebut. so marila kita layan gambar-gambar yang telah diambil oleh rakan ku... jeng-jeng .....

2 orang gadis dari kanan itu merupakan rakan secourse aku , yang kiri sekali adalah diriku yang tidak cukup ketinggian, tettttt.   

abaikan budak kiri tu .. 




 muka pada hari ahad, buat-buat senyum lebar selepas kalah dalam game yang disediakan disana , heh

khusyuk giler main, sampai xsedar diri sendiri dah kalah, hahaha



Antara Exhibition yang terdapat di PWTC

Gambar atas ni ak  tak berapa nak pasti dye nak pamerkan perabot atau landscape dorang, heh

ak rasa yang ni pulak mungkin nk promote rumput kot ..



Antara gambar Exhibition dari IPTA dan IPTS yang turut serta.....

CITY University College, PJ. (owh kolej ku, kui2)

 Twintech University College, Damansara

 UPM, Serdang


Politeknik Port Dickson, Negeri Sembilan


UIA,Gombak

 KLMU, Kuala Lumpur

 Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah (POLISAS), Kuantan


 ALFA International College, Subang Jaya


sekian sahaja dari budak ain, bye2 .



You Might Also Like

2 Orang Bercerita

  1. wow.terbaik bai buat exhibition kat PWTC...:)

    ReplyDelete
  2. lawa tapi sayang tak dapat pergi..

    ReplyDelete

Like us on Facebook

I know.. i'm getting old.

Daisypath Happy Birthday tickers